penészedés
     
   páralecsapódás
     
   mekk mester
     
 
 
     
 


Ajánlatkérés



Weboldalunkat végignézve valami hiányozhat az érdeklődőknek. Konkrét termékek és azok árai.

Megkönnyítjük a dolgát: eláruljuk, hogy nincs feltöltve, ezért nem érdemes tovább keresnie! Az oldalon általános tájékoztatást adunk a szellőztetéssel kapcsolatosan, de konkrét termékre és műszaki megoldásokra nem térünk ki. Ez nem véletlen! WEBOLDALUNK SZÁNDÉKOSAN NEM TARTALMAZ SEM KONKRÉT TERMÉKEKET, SEM ÁRAKAT.

Gondolom kíváncsi hogy miért ?

Potenciális ügyfeleink között vannak olyanok, akiknek egy-egy konkrét termékre, illetve annak beépítésére van szükségük. Pl. gázkészülékhez előírt légbevezetők beépítése, vagy egy elszívó ventilátor felszerelése. Néhány kérdés itt is felmerülhet, ez azonban jóval egyszerűbb eset. Ilyenkor ha elérhetőségeink valamelyikén megkeres minket szinte azonnal hozzájuthat minden információhoz. Nemcsak a készülék és a beépítés árához, hanem esetlegesen szerelési időpontot is egyeztetni tud velünk.

Többségében azonban nem ez a jellemző. Akik hozzánk fordulnak, azok legtöbbször penészedéssel kapcsolatban teszik. A penészesedés megszüntetéséhez szükséges műszaki megoldás azonban sokkal összetettebb, mint egy bolti vásárlás ahol összeválogathatunk különféle termékeket és a kosárba tesszük.

Fontos kiemelni hogy mi nem egy-egy terméket, vagy termékcsoportot értékesítünk, hanem MEGOLDÁST méghozzá VÉGLEGES MEGOLDÁST adunk A PENÉSZESEDÉS MEGSZÜNTETÉSÉRE, és otthona szellőztetésére.

Biztos ismerős a következő párbeszéd:

      - Mennyi?
      - 30.
      - Mi 30?
      - Mi mennyi?

Éppen ezt szeretnénk elkerülni. Ezért fordítva járunk el. Elengedhetetlen hogy ELŐSZÖR A MŰSZAKI TARTALMAT HATÁROZZUK MEG PONTOSAN, ÉS AZT MÁR EL LEHET LÁTNI ÁRCÉDULÁVAL. Természetesen ez nem zárja ki azt, hogy a műszaki tartalom körvonalazódása esetén előzetesen nagyságrendi árbecslést adhassunk az adott megoldásról.

Ahhoz, hogy Önnek a problémájára szabott egyedi megoldást és az árajánlatot elkészíthessük sok tényezőt kell figyelembe vennünk. Többek között a fennálló probléma jellegét, az épület elhelyezkedését, sajátosságait, az Ön igényeit, valamint az műszaki és az anyagi lehetőségeket. A másik fő szempont a megvalósíthatóság. Hiába tervezünk meg legaprólékosabban egy szellőzési megoldást, ha az csak a papíron mutat jól, de a valóságban pl. egy elkészült lakásban kivitelezhetetlen. A halvaszületett megoldások elkerülésére nagy figyelmet fordítunk.

Aki a fentieket nem veszi figyelembe, hibát követ el !

Számtalan esetben megtörténik, hogy valamilyen problémájával "szakember"-hez fordul, aki ajánl egy terméket, hogy ezt kell megvennie, mert ez biztosan segít. Ha mégsem használ, akkor azt bizonygatja, hogy az adott termék megfelelően működik. Nem értik, vagy nem akarják érteni a lényeget! ÖNNEK NEM EGY MEGFELELŐEN MŰKÖDŐ TERMÉKRE, HANEM A PROBLÉMA MEGOLDÁSÁRA VAN SZÜKSÉGE. EZ LÉNYEGES KÜLÖNBSÉG !

A VÉGLEGES MEGOLDÁSHOZ NEM ELEGENDŐ A LAKÁST TELERAKNI EGYMÁSTÓL FÜGGETLENÜL MEGFELELŐEN MŰKÖDŐ EGYSÉGEKKEL, HANEM RENDSZERBEN KELL GONDOLKOZNI. A rendszer egésze akkor működik jól és csak akkor jelenti a probléma végleges megoldását, ha minden eleme a helyén van, és megfelelően működik is. A penészesedés végleges megszüntetésénél ezt az elvet szem előtt tartva készítjük el Önnek javaslatunkat.

A megoldás természetesen konkrét termék(ek)ből áll, amelyet nem elegendő helyesen kiválasztani, hanem megfelelően kell beépíteni, és karban is kell tartani ahhoz, hogy megfelelően működjenek. Ennek érdekében kínáljuk komplex szolgáltatásunkat, a tervezéstől a megvalósításig.

Fontosnak tartjuk még kiemelni: A MEGOLDÁST NEM ÖNNÉL KÍSÉRLETEZZÜK KI, MERT AZ MÁR SZÁMTALAN ESETBEN BIZONYÍTOTT.

Gondoljon bele! NINCS VESZTENIVALÓJA!

Több mint hatéves szakmai- és gyakorlati tapasztalattal, többszáz elégedett ügyféllel a hátunk mögött, nem ijedünk meg a kihívásoktól. KERESSEN MEG MINKET BIZALOMMAL!

KÉRJE RÉSZLETES ÁRAJÁNLATUNKAT, AMIT
DÍJMENTESEN ELKÉSZÍTÜNK ÖNNEK.

ELÉRHETŐSÉGEINK

HOGYAN MŰKÖDIK EZ A GYAKORLATBAN?

LÉGBEVEZETŐ, ILLETVE VENTILÁTOR BESZERELÉSE, VAGY FAL-ÁTFÚRÁS ESETÉN:

(Ha ön már megvette a szükséges készülék(ek)et, vagy ha nekünk kell beszerezni a készülék(ek)et.)

Telefonon vagy e-mailben megkeres minket

A kérdéseinkre adott válaszok alapján gyors árajánlatot küldünk a szerelésre, illetve a készülék(ek)re.

Szükség, illetve igény esetén helyszíni felmérést végzünk.

Egyeztetünk egy időpontot a beszerelésre.

A megbeszélt időpontban elvégezzük a munkát.

Munkánkra garanciát vállalunk.

PENÉSZESEDÉSI, VIZESEDÉSI PROBLÉMA ESETÉN, VAGY HA - ELŐRE ÁTGONDOLVA - SZERETNÉ AZT ELKERÜLNI:

Telefonon vagy e-mailben megkeres minket.

Alaprajzot elérhetőséget kérünk, ami alapján kérdéseket teszünk fel annak érdekében, hogy feltárjuk problémát, az igényeket, és a megoldási lehetőségeket.

A kérdéseinkre adott válaszok alapján árajánlatot küldünk vázolva a lehetséges alternatívákat.

Amennyiben a nagyságrend elfogadható, helyszíni bejárást tartunk, amelynek során felmérjük, hogy az elképzelt rendszer megvalósítható-e. Megbeszéljük az apróbb részleteket.

Egyeztetünk egy időpontot a beszerelésre.

A megbeszélt időpontban elvégezzük a munkát.

Munkánkra garanciát vállalunk.

KERESSEN MEG MINKET!

ELÉRHETŐSÉGEINK

 
 
     
  ©2013 Webcorp.hu